Een DJ in jullie eigen stijl!

Zijn jullie bezig met de organisatie van jullie bruiloft en nog op zoek naar geschikte muziek voor het avondfeest? Steeds vaker wordt er gekozen voor een bruiloft DJ. Deze kan jullie muzieksmaak namelijk heel eenvoudig vertalen naar een spetterend feest. Zijn jullie fan van een bepaalde muziekstijl? Of willen jullie graag dat de gasten zelf ook verzoeknummers mogen aanvragen? Wat je ook kiest: een bruiloft DJ is van alle markten thuis en draait precies de muziek die jullie wensen.

De juiste muziek op ieder moment
Muziek is van groot belang bij iedere trouwerij. En dat geldt echt niet alleen voor het feest. Juist ook de huwelijksceremonie geef je helemaal jullie eigen touch met de muziek die bij jullie past. Er zijn verschillende momenten in de ceremonie van een bruiloft die traditioneel met muziek worden aangekleed, elk met hun eigen sfeer en emotie:

  • terwijl de gasten hun plaats in de zaal opzoeken (prelude);
  • als jullie de zaal binnenkomen op weg naar de trouwambtenaar (processie);
  • tijdens het tekenen van de akte (ceremonie);
  • wanneer jullie de zaal verlaten (recessie);
  • wanneer de gasten de zaal verlaten (postlude).

Maar er zijn natuurlijk nog veel meer momenten te bedenken waar bruiloft muziek een rol kan spelen. Misschien willen jullie gezamenlijk een ritueel uitvoeren – kaarsen aansteken bijvoorbeeld – en daar ‘jullie speciale liedje’ bij laten spelen. Of een bijzondere ode brengen aan de vader van de bruid die zijn dochter weggeeft. Je gasten verrassen met een nummer dat het verhaal van jullie relatie vertelt… Je kan het zo origineel maken als jullie zelf willen!

Tip: ga voor een gecertificeerde DJ show
Je bruiloftsfeest moet natuurlijk spetterend zijn. Het is dan ook slim om te kiezen voor een bruiloft DJ met het keurmerk ‘trouwen’, zoals bijvoorbeeld de DJ’s van SKYFLY. De shows van SKYFLY zijn als eerste in Nederland gecertificeerd door De Nationale Trouwbranche Organisatie met het keurmerk trouwen.

SKYFLY: een ervaren en gecertificeerde DJ
SKYFLY heeft ruim twintig jaar ervaring met het verzorgen van muziek op bruiloften. Of jullie nou kiezen voor een feestelijke, romantische of officiële ceremonie: SKYFLY weet wat er komt kijken bij het spelen van muziek die de perfecte sfeer creëert en helpen je met advies. Want niet elk muziekstuk is even geschikt voor ieder onderdeel van de ceremonie. En niet alle muziek past bij elke trouwlocatie. In overeenstemming met jullie wensen bereiden ze de ceremonie voor en wordt vervolgens alles tot in de puntjes geregeld. SKYFLY snapt dat de trouwceremonie één van de belangrijkste momenten in jullie leven is en ze  leveren de kwaliteit die daar bij hoort. Een ander unieke optie bij SKYFLY is de DJ samen met een live muzikant of band optreedt. Wie het ooit heeft meegemaakt weet hoe gaaf dit is. SKYFLY heeft een uitgebreid netwerk van muzikanten, zangers en zangeressen met wie we al jaren veel succes boeken op bruiloftsfeesten.

Benieuwd? Lees meer over de mogelijkheden van www.skyfly.nlAls je SKYFLY’s Luxe DJ show via Toptrouwlocaties boekt, krijg je gratis extra sfeerverlichting t.w.v. €100,-!

Meer van Aranka Spanjaard

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: