Real wedding: Trouwen in De Arendshoeve

Een liefdevolle bruiloft in landelijke sfeer. Matthias en Madeline trouwde op vrijdag 12 mei 2017 in De Arendshoeve. Zij zijn al lange tijd samen en nu eindelijk was het zover, de dag waar ze al heel lang naar uit keken. Na het originele aanzoek op een pizza, gemaakt door Matthias zelf stonden zij nu tegenover elkaar tijdens de trouwceremonie met nog dezelfde verliefdheid op hun gezicht als in het begin van hun relatie. Stralen deden zij de hele dag van top tot teen.

Het ochtendritueel
Matthias en Madeline waren direct enthousiast over hun locatie. Met name omdat zij hier vanaf ‘het aankleden’ tot de huwelijksnacht konden vertoeven. De voorbereidingen begonnen in de ochtend om 8.00 uur. In de bruidssuite zat Madeline vol spanning klaar voor haar make-up en haar. Ook haar moeder en zus waren erbij en dat maakte het gezellig druk in de badkamer! En daarna natuurlijk eindelijk het moment dat de jurk aan mocht. De spanning was van haar gezicht af te zien, maar ook haar betoverende lach was niet weg te krijgen.

De ontmoeting
De grote ontmoeting vond plaats op de rode loper voor De Arendshoeve. Om de hoek van de gang stond Madeline om 11.00 uur te popelen om naar buiten te lopen en Matthias op zijn schouder te kloppen. Daar had Matthias namelijk plaats genomen nadat hij in de door hem uitgekozen Rolls Royce aan was komen rijden.
Het enige wat Matthias nog uit kon brengen was: Wauw! Prachtig!
Vervolgens ging het bruidspaar op pad voor de fotoreportage in de mooie omgeving van De Arendshoeve.

De ceremonie
De ceremonie vond plaats in de Serre van De Arendshoeve. Het oorspronkelijke plan was eigenlijk om in de tuin te trouwen, maar helaas liet het weer dit niet toe. Desalniettemin werd alles klaargezet in de lichte en ruime Serre met zijn vele ramen en grote klassieke lampen, waardoor het alsnog een beetje leek alsof het buiten was.
De aankomst bij de ceremonie was pas het eerste moment waar de gasten het bruidspaar zagen. Zij hadden zich voor die tijd nog niet laten zien, dus veel nieuwsgierige gezichten zaten vol spanning klaar voor de entree van Matthias en Madeline.
De ceremonie werd bezegeld met een dikke kus en daarna was het natuurlijk tijd voor taart!

Taart & groepsfoto’s
De taart was werkelijk een plaatje, wel 5 lagen hoog en gedecoreerd met echte bloemen. Na de taart was het weer al een beetje opgeknapt, dus alle foto’s konden gewoon buiten gemaakt worden. En wat komen daar dan toch prachtige plaatjes uit met gebruik van de grote tuin en Molen den Arend. Een groepsfoto wordt op deze manier gewoon ‘een makkie’.

Diner
En doordat het weer opgeknapt was kon ook de barbecue die gepland stond gewoon doorgaan. Iedereen stond lekker te genieten van heerlijk stukje vlees in zijn feestelijke outfit. Statafels, de barbecue onder het prieel en een lekker biertje zorgde voor een heerlijk ontspannen tafereel. Tja, als je het losjes wil, dan past dit natuurlijk perfect! En wat er dan alleen nog ontbrak was een gigantische stortbui, want precies na de barbecue was het rennen naar binnen voor een dessert.
Na het diner volgde er nog een spetterende feestavond met DJ Dixz en werd er afgesloten met, hoe kan het ook anders gezien het aanzoek, een pizzapunt! Daarna was de bruidssuite perfect om niet meer naar huis te hoeven na deze lange dag.

Fotografie
Matthias en Madeline zochten een fotograaf waar ze zichzelf konden zijn en waar ze zich prettig zouden voelen. De Arendshoeve heeft een goede samenwerking met Merel ShootIt! en daarom ook deze aanbeveling aan het bruidspaar gedaan. Het is natuurlijk voor zowel de locatie, als de fotograaf en het bruidspaar erg fijn als iedereen bekend is met elkaar. Merel is een gezellige en spontane meid, die haar werk met perfectie uitvoert. Hierdoor zijn er veel spontane foto’s en blijft alles lekker ongedwongen. Het resultaat mag duidelijk zijn!

Credits
Fotografie: MerelShootIt!

Taart: Op en Top Taart

Meer van Aranka Spanjaard

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: