Een idyllische trouwlocatie!

In het witte stadje Thorn, direct aan de oevers van de Maasplassen ligt de prachtige kasteelhoeve. Door de mooie tuinen, over de lange oprijlaan naar de charmante binnenplaats. Dit is waar ons verhaal begon. Het personeel nam de tijd voor ons, investeerde in onze unieke wensen en zorgde ervoor dat de dag fantastisch verliep.

Kasteelhoeve de Grote Hegge was exclusief voor ons en daarmee de perfecte bestemming voor de belangrijkste dag van ons leven. Kasteelhoeve de Grote Hegge is een officiële trouwlocatie dus kon de dag beginnen met de huwelijksvoltrekking in de Ridderzaal bij het knetterende haardvuur. Daarna zijn we naar de zaal aangrenzend aan de binnenplaats gegaan voor de toast en een heerlijk stuk bruidstaart. In de andere zaal aangrenzend aan de binnenplaats stond alles klaar voor een heerlijk diner. Tot slot werd onze dag perfect afgesloten met een avondfeest in de grote Tiendschuur.

We ontdekte de romantiek en schoonheid van Kasteelhoeve de Grote Hegge, we hebben ons door rust en een rustieke sfeer laten verleiden en het heeft gezorgd voor een onvergetelijke dag.

Meer van Aranka Spanjaard

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: