Kasteel Heeswijk adviseert!

Doorgaans is het regisseren van je ‘eigen bruiloft’ een alomvattend begrip voor verschillende activiteiten die op een huwelijksdag moeten plaatsvinden. Dat vraagt nogal wat van de betrokken partijen, want hoe je het ook bekijkt, een bruiloft moet perfect zijn van A-Z. En als het even niet volgens plan gaat, staan Kasteel Heeswijk direct klaar!

Tot de verbeelding sprekende voorbeelden
Voor bruidsparen die hun eigen bruiloft regisseren, dienen vaak andere bruiloften als voorbeeld. “Daarin kunnen we adviseren, omdat wij het spel achter de schermen precies kennen”, zegt Rob Sleddens, directeur van Kasteel Heeswijk Horeca. “Maar ook tradities, die per land verschillen, zijn net zo vaak leidend in de voorbereidingen van een bruiloft. Er komt dan een draaiboek op tafel waarbij doorgaans aan alles is gedacht. En als op details een andere insteek praktischer is, overleggen we. Dat werkt altijd goed.”

Wonderen duren bij ons iets langer
Hoe goed je iets plant, er kan altijd iets onverwachts gebeuren. Daar weten ze bij Kasteel Heeswijk met hun jarenlange ervaring alles van. En dan is het ‘help, wat nu?’ Anni, een van de medewerksters: “Nou, daar weten we wel raad mee. Ik noem er een paar: ritssluiting stuk, hak van de schoen gebroken, gemorst op het overhemd. We hebben altijd een reparatiesetje bij de hand. Naald en draad om die knoop vast te zetten, een veiligheidsspeld om een losgeraakt bandje te hechten, naald en wat garen om even een ‘noodverbandje’ te leggen. En die afgebroken hak? Acht de schoenmaker in de buurt helpt wel even. We weten de weg.” Lachend voegt ze eraan toe: ”Het onmogelijke doen we direct, wonderen duren iets langer”.

Schoon overhemd?
Roel, een andere medewerker, reageert direct. “Zeker, een ongelukje zit in een klein hoekje. Iemand stoot tegen je aan en hups, koffie over dat mooie witte hemd. Geen nood. In Kasteel Heeswijk hebben we een kast met verschillende keurig gestreken witte overhemden. Verschillende maten, uiteraard. De ongelukkige is dan snel voorzien van een schoon exemplaar. En niemand die het merkt. Iedereen blij.”

Altijd positieve reacties
“Ook met de bruidsfotografie wil het niet altijd lukken, meestal door regen. Dan regelen wij snel de mogelijkheid om in het kasteel te mogen fotograferen”, zegt Rob Sleddens. “Maar het leukste zijn toch wel de reacties achteraf, waarin we nog eens worden bedankt voor onze opmerkzaamheid en snelle hulp. Dat streelt ons, want helpen om een onvergetelijke dag te realiseren, is ons doel.”

Meer van Aranka Spanjaard

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: