Wereld Chocolade dag!

Brownietoren bruidstaart Chocolade bruidstaart Chocolate bruidstaart

World Chocolate Day! Chocolade is één van ’s werelds meest geliefde voedselproducten; sommige beweren zelfs verslaafd te zijn aan chocolade.  Iedereen is gek op deze lekkernij en dat mag natuurlijk niet ontbreken op jullie bruiloft!

Zijn jullie zelf fan van chocolade en willen jullie dit delen met jullie gasten? Dan kun je natuurlijk denken aan een heerlijke bruidstaart van chocolade. Er zijn talloze mogelijkheden die heerlijk zijn én heel uniek. Bijvoorbeeld een brownietoren, ideaal dat de portiegrootte al bepaald is en er geen bende op tafel ontstaat door het aansnijden. Winning! Een witte chocolade cheesecake of een chocolade soesjestoren zijn ook niet mis!

SoesjestorenBruidstaartje chocoladeNaked cake chocolade

Willen jullie je gasten meer keuze aanbieden? Dan kun je altijd nog kiezen voor kleine petit fours, cupcakes, cakepops of macarons (hier kun je ook een ‘taart’ van laten maken).  Allemaal watertandend lekker!

Tijdens het diner kun je natuurlijk een overheerlijk chocolade dessert serveren of een desserttafel maken met verschillende choco items. Een chocoladefontein doet het hier goed op voor kinderen! Heerlijk dippen met aardbeien of marshmallows. Voor bij de koffie kun je persoonlijke chocolaatjes of een chocolate-dipped spoon serveren.

Cakepops Chocolade aardbeien Persoonlijke chocolaatjes

Natuurlijk kun je ook nog denken aan allerlei verschillende mogelijkheden als jullie in de winter trouwen; bijvoorbeeld warme chocolademelk met marshmallows!

Om de dag af te sluiten: Ga voor originele huwelijksbedankjes van chocolade! Denk hierbij aan een chocoladereep met een persoonlijke wikkel of een leuk zakje gevuld met chocolaatjes! Ook een snoepzakje met chocolade boontjes is een ideaal bedankje voor op jullie bruiloft. Yummy!

Chocolade bedankjeChocolade reepHuwelijksbedankje chocolade
Dat wij enthousiast zijn over chocolade is geen geheim. Veel plezier met het proeven!

Ben je niet zo een fan van chocolade? Kijk op onze Pinterest pagina voor meer heerlijke bruidstaarten!

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: