Vijf Feesttips voor je Bruiloft door DJ Victor & Rolf

Vijf Feesttips voor je Bruiloft 

DJ Victor & Rolf by Reflexx Reportages

Er zijn weinig mensen die op jaarbasis meer bruiloften meemaken dan DJ Victor & Rolf en hoewel veel mensen dat denken is geen enkele bruiloft hetzelfde… Wat wel altijd hetzelfde is, is dat ieder bruidspaar een knaller van een feest wil aan het eind van een mooie dag! En laten we er vooral niet omheen draaien; een goed feest begint met goede DJ’s. Het lijkt allemaal erg simpel, maar een diskjockey kan je avond maken of breken. Hoewel het dus een voordelige keus lijkt om het 16 jarige buurjongetje achter de installatie te zetten is een kleine investering in professioneel entertainment geen overbodige luxe. Toch zijn er ook een aantal factoren die een DJ niet in de hand heeft maar die wel essentieel zijn voor het slagen van een feest. DJ Victor en Rolf geven 5 tips!

Tip 1. De drank in de man:

Het lijkt een cliche maar de Nederlander heeft nou eenmaal een paar slokken nodig voordat hij (aan zij zal het niet liggen) in beweging komt. Verwacht dus niet dat je gasten als ze vers binnen zijn direct de sterren van de hemel dansen. Geef het tijd en geef het bier!

Tip 2. Maak het knus:

Pas de grootte van je feestzaal aan het aantal gasten aan. Een te grote ruimte voor te weinig gasten zorgt voor lege ruimtes. Denk aan een half lege discotheek. Daar wil je liever ook nog even niet dansen tot het een beetje vol is. Liever heb je een knus hok vol gezelligheid!

Tip 3. Check je dansvloer:

Creëer een plek waar je gasten kunnen dansen! Het liefst ergens voor de DJ. De ruimte dus niet volzetten met statafels. Zorg ook dat je daadwerkelijk op de vloer kunt dansen. Ooit stonden we in een strandtent met vlonders met enorme kieren tussen de planken. Alle dames droegen daar hoge hakken. Need we say more?!

Tip 4. Hapjes:

Natuurlijk is het leuk om je gasten gedurende de avond te trakteren op lekkere hapjes! Zorg er alleen voor dat de hapjes handzaam zijn. Het is lastig dansen met een stok saté in je mond of een mini kopje soep in je hand. Een stukje sushi daarentegen hap je zo weg. Of kies ervoor om de happen op de bar te zetten zodat mensen zelf kunnen pakken tussen het dansen door!

Tip 5. Zorg voor een rustige (kleine) ruimte:

Zo krijg je immers geen oma’s of opa’s die vragen of de muziek zachter kan. Feest is muziek en dat moet hard! Of spreek met je ceremoniemeester of weddingplanner af dat hij/zij bepaald hoe het volume staat. Wel zo ontspannen voor jezelf! En let tegenwoordig op decibel meters op de gekozen locatie. Immers is een feest met te zachte muziek ook geen feest. Een 80 dB is niks. Denk hierbij aan de geluidssterkte van je stofzuiger die aan staat.

De laatste tip en misschien wel de belangrijkste: vergeet niet te genieten! Je ligt love drunk in je bed voordat je het door hebt!

 

Groeten,

DJ Victor & Rolf

 

 

Voor boekingen en info: Art Bookings

Artikel geplaatst in samenwerking met:

Wiesje Hallewas - Wedding & Planning

 

 

 

 

 

 

 

Meer van Wiesje

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: