Hoofdprijs eruit… en nu alweer bezig met de Open Toptrouwlocatie Route

Prijswinnaars Toptrouwlocaties.nl voorjaar 2012 thuis verrast met hoofdprijs

We hebben weer 3 bruidsparen blij mogen maken met fantastische prijzen. Deze bruidsparen hebben prijzen gewonnen doordat zij op Toptrouwlocaties.nl hebben doorgegeven bij welke trouwlocatie zij elkaar straks het jawoord geven en het feest vieren. Dit overkwam afgelopen dinsdagavond bruidsparen to be Isis en Sander uit Haarlem, Jasmijn en Nishan uit Vleuten en Roseline en Randolph uit Amsterdam. Bekijk hier het hele artikel en het filmpje (gemaakt door Royal Rushes).

30 september eerste Open Toptrouwlocatie Route

Om jou als bruidspaar nog beter van dienst te zijn in de zoektocht naar de juiste locatie, organiseren we de Open Toptrouwlocatie Route op 30 september 2012.

Op deze dag openen de mooiste trouw- en feestlocaties van Nederland hun deuren. De Open Toptrouwlocatie Route is van 12:00 uur tot 17:00 uur. Je kunt vrijblijvend en zonder afspraak bij meer dan 250 locaties een kijkje nemen, op zoek naar dat ene, speciale gevoel: hier willen wij trouwen!

Een romantisch landhuis, een hip strandpaviljoen of toch een intiem klooster? De trouw- en feestlocatie vormt het onuitwisbare decor van de grote dag.

Meld je van tevoren aan, Toptrouwlocaties.nl verloot € 100.000,- aan prijzen. Kijk voor meer informatie op www.opentoptrouwlocatieroute.nl en schrijf je in!

Liefde is… spreuk van de week

 

Liefs,

Marja & Laura
Locatie adviseurs

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: