Open Toptrouwlocatie Route; al 300 locaties doen mee!

Suite van de maand juli verloot
Iedere maand verloot Toptrouwlocaties.nl een suite onder één van de bruidsparen die hun locatie doorgeven via de website. Bruidspaar Nicole & Marvin zijn de gelukkig en zij hebben een overnachting in de suite van Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk gewonnen.


Bron foto: Deliciousmagazine.nl

Reacties bruidsparen
Zodra de loting heeft plaats gevonden, bellen we de bruidsparen op en het is iedere keer weer zo leuk om de reacties van de bruidsparen te horen. “Hebben we de prijs echt gewonnen?” of “Nee dat meen je niet?”. Lees hier de reacties van de bruidsparen.

Wil jij ook kans maken op zo’n suite of één van de geweldige prijzen die ieder kwartaal verloot worden? Geef dan snel je locatie door op Toptrouwlocaties.nl.

Open Toptrouwlocatie Route; al 300 locaties doen mee!

Een romantisch landhuis, een hip strandpaviljoen of toch een intiem klooster? De trouw- en feestlocatie vormt het onuitwisbare decor van de grote dag. Er komt veel bij kijken om binnen het budget de perfecte locatie te vinden. Belangrijk dus om je goed te oriënteren. Om de zoektocht naar de juiste locatie gemakkelijker te maken, organiseren we daarom de Open Toptrouwlocatie Route, waar inmiddels 300 locaties aan mee doen.

Liefde is… spreuk van deze week

Liefs,

Marja & Laura
Locatie adviseurs

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: