Maak kans op een overnachting in een suite!

Elke maand verloot Toptrouwlocaties.nl een suite onder één van de bruidsparen die hun locatie doorgeven via de website. Vrijdag verloten we de suite van de maand augustus, dit keer in Sandton Château de Raay in Baarlo.

Wil jij ook kans maken op zo’n suite of één van de geweldige prijzen die ieder kwartaal verloot worden? Geef dan snel je locatie door op Toptrouwlocaties.nl.

Trouwevent: Wedding in the Wood, beleef trouwen in het Amsterdamse bos
Ja ! trouwen in het Amsterdamse Bos is mogelijk. Op verschillende plekken in dit prachtige stuk Amsterdamse natuur kunnen jullie elkaar het ja-woord geven en aansluitend een fantastische dag doorbrengen. Tussen het groen met uitzicht op de bomen, gras of water. Van een intiem diner tot een knallend feest. Het is allemaal mogelijk.

Tijdens het trouw event toont Total-X jullie verschillende concepten om te laten zien hoe jullie het Amsterdamse Bos optimaal kunnen benutten als trouwlocatie. De meest fantastische leveranciers uit de trouwbranche laten jullie in stijlvolle tenten en de moderne event trailer kennis maken met hun beste diensten en producten. Tongstrelende hapjes, goede muziek, leuke gadgets, heerlijke koffie en sapjes, goede voorlichting, perfecte weddingstyling en nog veel meer trendy trouwideeën zijn terug te vinden tijdens dit unieke event.

Zie… hoor… proef… ruik… kortom beleef trouwen in het Amsterdamse Bos.

Jullie zijn welkom om te beleven op 9 september van 12.00 – 18.00 uur op het Arenaterrein in het Amsterdamse bos (einde Nieuwe Kalfjeslaan Amstelveen, gratis parkeren).

Liefde is… spreuk van deze week
 

 

Liefs,
Marja & Laura
Locatie adviseurs

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: