Locatie adviseurs Marja & Laura krijgen hulp

Mijn naam is Annemieke en sinds 14 januari ben ik de nieuwe versterking binnen het team van Toptrouwlocaties. Aangezien Marja bijna met zwangerschapsverlof gaat, zal ik haar functie tot augustus waarnemen. Na een korte samenwerkingsperiode met Marja waarin we gaan zorgen voor een goede overdracht, zal ik vervolgens haar honneurs waarnemen vanaf ongeveer half maart.

Ik ga vanzelfsprekend mijn uiterste best doen om het tijdelijke gemis van Marja zo goed mogelijk op te vangen en ervoor te zorgen dat er op inhoudelijk en communicatief gebied niets ingeleverd wordt aan de kwaliteit.

Inmiddels heb ik al enige jaren ervaring binnen de trouwbranche. Zo ben ik eventmanager geweest van een grote locatie in Almere en was ik verantwoordelijk voor alle huwelijken van Finley, het Witte Huis. Naast deze tijdelijke waarneming werk ik sinds kort samen met Lieske Veraart van Total X. Doordat ik al lang betrokken ben binnen de trouwbranche, heb ik een grote kennis opgebouwd van alles wat zich hierin afspeelt. Zowel het adviseren van de bruidsparen als de trouwlocaties bedienen van de juiste informatie is voor mij bekend terrein.

Op 24 augustus 2012 ben ik zelf getrouwd en heb ik dus ook deze dag op een prachtige manier mogen ervaren. Mede hierdoor kan ik mij natuurlijk nog beter inleven in de wensen van bruidsparen en de bijkomende emoties.

Ik kijk zeer uit naar de samenwerking met iedereen en jullie kunnen van mij onder andere veel enthousiasme, daadkracht, en professionaliteit verwachten.

Hopelijk tot snel!

Groetjes, Annemieke Heersping – Wiegers

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: