Dit zijn de vijf duurste trouwlocaties ter wereld

In Nederland hebben we pareltjes van trouwlocaties, sommige ook met een parel van een prijskaart, maar wat zijn de 5 duurste trouwlocaties van de wereld?


Op de foto: Musha Cay. Het kost een paar centen, maar dan heb je wel het hele eiland exclusief voor jullie en alle genodigden

Top 5 duurste trouwlocaties ter wereld

1. Musha Cay op de Bahama’s € 200.000,-

2. The Dorchester Hotel in Engeland € 155.000,-

3. The Plaza Hotel in Amerika € 70.000,-

4. Vaux-le-Vicomte in Frankrijk € 48.000,-

5. Castello Orsini-Odescalchi in Italie € 38.000,-
bron: Shownieuws.tv

Bruidsmeisjes
Steeds meer trends komen overwaaien uit Amerika en zo zien we ook steeds vaker de echte ‘bridesmaids’. Je beste vriendinnen, je zus en/of schoonzus zijn de gehele dag aan jouw zijde en hebben de eervolle taak je bruidsmeisje te zijn. Van je jurk goedleggen, je boeket vasthouden tot de ringen aangeven; voor alle dames is er wel een geschikte taak.

Maar naast de functionele taken is nog wel het allerleukste van het hebben van ‘bridesmaids’, dat ze jullie kleurthema kunnen vertegenwoordigen. Zoek samen met je bruidsmeiden jurken in de kleur die jullie hebben gekozen als kleurthema. Je kunt alle dames dezelfde jurk geven, verschillende jurkjes in dezelfde kleur kiezen of verschillende jurkjes in 1 kleurscharkering. Daarbij kun je de dames een boeket geven gelijk aan je eigen bruidsboeket of passend bij de jurken. Succes gegarandeerd!

Liefs, Marja, Laura & Annemieke
De Locatie adviseurs

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: