Trouwen in de Nieuwe Liefde en de bruidenparade

De Nieuwe Liefde benoemd als officiële trouwlocatie.

De Nieuwe Liefde in Amsterdam is benoemd als Huis der Gemeenten en daarmee een officiële trouwlocatie geworden. Debatcentrum De Nieuwe Liefde is een initiatief van Huub Oosterhuis, in februari 2011 geopend door Koningin Beatrix.

De Nieuwe Liefde is vooral bekend als locatie voor vergaderingen, congressen en presentaties. Vanaf vandaag is het ook mogelijk om op deze locatie de liefde te bezegelen. Naast de officiële huwelijksvoltrekking, biedt De Nieuwe Liefde ook uitgebreide mogelijkheden voor receptie, diner en (avond-)feest. De locatie beschikt over zes zalen en is geschikt voor groepen van 6 tot 250 gasten.

Het monumentale pand aan de Da Costakade in Amsterdam, waarin De Nieuwe Liefde gevestigd is, heeft een rijke geschiedenis. Vanaf dan staat het pand bekend als ‘Huize de Liefde’ en is het een bloeiende plek voor het actieve verenigingsleven in de verzuilde samenleving met onder andere een bioscoop en kapel. Het pand is dan al zeer populair voor trouwerijen, menig bruidspaar in Amsterdam stapte hier in het huwelijksbootje.

Voor aanstaande bruidsparen die op zoek zijn naar een geschikte locatie voor hun bruiloft is er goed nieuws; om de benoeming als trouwlocatie te vieren komt De Nieuwe Liefde met een spectaculaire actie.

Het eerste bruidspaar dat hun bruiloft boekt bij De Nieuwe Liefde krijgt 50% korting op de gehele factuur. Kijk op De Nieuwe Liefde voor meer informatie.


Bruidenparade
Op 15 juni 2013 is het zover, de eerste Nederlandse bruidenparade. Om 14.00 uur verzamelen de bruiden zich op het Museumplein om een plek te bemachtigen in het Guinness Book of Records.

Initiatiefneemster Johanna Oldenkamp heeft  het evenement naar Amsterdam gehaald.

“Als ik iets oppak, dan wil ik het ook goed doen. Ik houd van uitdagingen. Daarom heb ik in mijn leven ook veel gereisd. Ik heb op veel verschillende plekken gewoond. Zo heb ik kunnen ervaren wat die parade doet met deelnemers en publiek. Ik ben van plan de grootste bruidenparade van de wereld organiseren. Die moet in het teken van vrede staan. Ik hoop dat er 2.000 bruiden meedoen. Jong of oud, wel of niet getrouwd, modern of klassiek: dat maakt allemaal niet uit. In Engeland deed onlangs een 91-jarige vrouw mee. Ze droeg haar bruidsjurk uit de jaren veertig van de vorige eeuw. Need I say more?”

Meedoen? Kijk voor meer informatie op www.bridesday-parade.nl

 

Liefs, Marja, Laura & Annemieke

De Locatie adviseurs

Fotocredit hoofdfoto overzicht: Peter Lodder Fotografie

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: