Bruidsparen zeggen tegenwoordig ook ‘ja’ op het IJ

Amsterdam, 20 februari 2014 – Vanaf heden kunnen bruidsparen in de gemeente Amsterdam elkaar ook het ja-woord geven varend onder volle zeilen op het IJ. Het was al enige tijd mogelijk om letterlijk in het huwelijksbootje te stappen en de huwelijksplechtigheid aan de kade te laten plaatsvinden. Nu biedt NAUPAR stellen ook de mogelijk om al zeilend op het IJ in de echt te treden. Zelfs ’s nachts, als mensen daarom vragen.

 

Het mag weer wat meer zijn

Nu de economie weer langzaam aantrekt, mag het allemaal wel weer wat uitbundiger. Mensen willen weer laten zien dat het goed met ze gaat en een bruiloft is de ideale gelegenheid waar geliefden dit aan elkaar en aan hun gasten tonen. Een trouwdag op het water – met als hoogtepunt de huwelijksgeloften onder volle zeilen op het IJ of aan een Amsterdamse kade – is net een beetje specialer dan ‘gewoon’ in het stadhuis, de dierentuin of in een restaurant.

 

NAUPAR zorgt voor een bijzondere bruiloft

Op een goed bereikbare plaats in Amsterdam komt het bruidspaar, de gasten en de BABS (buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand) aan boord. Voor en na – en misschien wel tijdens – de officiële inzegening van het huwelijk kan een vaartocht worden gemaakt langs diverse bezienswaardigheden aan het IJ.

 

Waar start de vaartocht?

De opstaplocaties voor een bruiloft op het IJ zijn The Lighthouse op IJburg, voor de PTA (Passenger Terminal Amsterdam), in de Houthaven in het Westelijk Havengebied, naast het Muziekgebouw aan ´t IJ en langs de Sumatrakade.

Trouwen(s), het mag ook elders
Naast trouwen op het IJ of aan de Amsterdamse kades, biedt NAUPAR diverse andere locaties in Nederland aan. Zo kunnen bruidsparen in diverse gemeenten aan het IJsselmeer trouwen aan de kade, in de haven of onder volle zeilen op het IJsselmeer of de Waddenzee. Bekijk het You Tube filmpje om een indruk te krijgen.

 

24/7 Trouwen Amsterdam op het IJ

Uniek in Nederland is de mogelijkheid om 24 uur per dag en 7 dagen per week het ja-woord te mogen geven tijdens het zeilen!

Gemeente stadsdeel centrum te Amsterdam biedt deze unieke mogelijkheid in samenwerking met zeil- en partyship Bounty. Zeilschip Bounty al paren laten trouwen voor de gemeente Amsterdam stadsdeel Oost, maar nu dus ook voor het centrum.

 

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: