Help ik ga trouwen!?

Weddingplanner is een nieuw televisieprogramma op basis van een format van SHH TV Productions, onderdeel van Studio Hoge Heren, welke specifiek is ontwikkeld voor de trouwbranche. Wij maken initieel 8 afleveringen met een duur van 30 minuten. De eerste uitzending zal zijn op zondag 12 oktober op RTL4. Het programma zal ook via internet terug te kijken zijn via het in populariteit toenemende RTL XL. Weddingplanner is een doelgroep- en info-tainment programma.  

In Weddingplanner gaat RTL presentator Kevin samen met 4 erkende wedding planners van het kaliber

          been there, done that’

iedere week een ander bruidspaar helpen bij het maken van keuzes voor de invulling van hun perfecte bruiloft.

We leren het bruidspaar kennen. Hoe goed kent het bruidspaar elkaar eigenlijk? Welk droombeeld hebben zij van hun huwelijksdag en hoe realistisch is dit beeld? Is er goed gebudgetteerd? Het bruidspaar gaat in gesprek met een echte professionele weddingplanner en hieruit destilleren we overeenkomsten in smaak en wensen maar zeker ook tegenstellingen en dillema’s. Hij ziet zichzelf in een stoere auto komen aanrijden bij het stadhuis maar zij zweert bij een koets met  paarden.

           Wat nu?

De aanstaande bruid geeft de voorkeur aan een band; de bruidegom wil liever een DJ met saxofonist. Wanneer kies je nu voor wat en waar kan ik kennis maken met dergelijke partijen? Etiquette, wat weet het bruidspaar hier eigenlijk van? Op maat gemaakte trouwringen, hoe worden deze gemaakt? Kortom, een leuk, informatief en inspirerend zondagmiddagprogramma waarin het voorbereiden op de bruiloft centraal staat.

Elke aflevering van RTL Weddingplanner wordt gepresenteerd vanaf een typische romantische trouwlocatie in Nederland.

Vanaf het najaar 2014 ben ik samen met mijn collega weddingplanners Anouk, Astrid & José te zien in het programma RTL Weddingplanner.  Met leuke tips, tricks en bijzondere leveranciers helpen wij jullie met het maken van keuzes voor jullie huwelijksdag.

Wij hebben er zin in!

 

groetjes

 

Wiesje Hallewas

Wedding & Planning

 

 

 

 

http://www.weddingplanner-televisie.nl/presentator/

Meer van Wiesje

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: