Meest populaire bruidsmodezaak 2014

Toptrouwlocaties Award 2014

 

Meest populaire bruidsmodezaak van Nederland bekend

 

Rotterdam, 2 mei 2014 – Honeymoon shop is verkozen tot de populairste bruidsmodezaak van Nederland. Zij zijn hiervoor onderscheiden met de Toptrouwlocaties Award 2014. Deze prijs is een initiatief van Toptrouwlocaties naar aanleiding van het Nationaal Trouwonderzoek 2014.

In mei verschijnt het eerste Nationaal Trouwonderzoek van 2014 van Toptrouwlocaties. Vol verrassende, openhartige en nuttige reacties van 513 bruidsparen die in 2013 in het huwelijksbootje stapten. Bruidsparen werd onder andere gevraagd naar verbeterpunten voor trouwlocaties, de stressfactoren, de beste en meest gênante herinneringen aan hun trouwdag en gouden tips voor nieuwe bruidsparen. Toptrouwlocaties.nl zal jaarlijks de bestedingen, wensen, eisen en het gedrag van bruidsparen ten opzichte van trouwlocaties en -leveranciers in kaart brengen.

Top 5 populairste bruidsmodezaken van Nederland

 1. Honeymoon Shop – Rotterdam
2. Bruidshoek – Leiden
3. Covers Couture – Utrecht
4. Koonings – Deurne
5. Weddings – Rotterdam

Honeymoon shop in Rotterdam

De Honeymoon shop is al meer dan 45 jaar verantwoordelijk voor de trouwkleding van duizenden bruidsparen in Nederland en ver daarbuiten. In 1967 begonnen we onder de naam ‘Rosita’ en groeiden na een naamsverandering eind jaren tachtig uit tot één van de marktleiders in de bruidsmode.

 

Op de foto van links naar rechts: Laura van den Berg, Esmee Andeweg (shopmanager van Honeymoon shop) en Annemieke Heersping – Wiegers

 

 

 

*Alle genoemde onderzoeksresultaten zijn afkomstig uit het Nationaal Trouwonderzoek 2014. Aan het onderzoek hebben 513 bruidsparen deelgenomen in opdracht van Toptrouwlocaties.nl. Het onderzoek is uitgevoerd door onderzoeksbureau Effectmeting (www.effectmeting.nl).

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: