Meest populaire herenmodezaak van trouwpakken 2014

Toptrouwlocaties Award 2014

Meest populaire herenmodezaak van trouwpakken van Nederland bekend

Amsterdam, 12 juni 2014 – Roka is verkozen tot de populairste herenmodezaak van trouwpakken van Nederland. Zij zijn hiervoor onderscheiden met de Toptrouwlocaties Award 2014. Deze prijs is een initiatief van Toptrouwlocaties naar aanleiding van het Nationaal Trouwonderzoek 2014.

In mei is het eerste Nationaal Trouwonderzoek van 2014 van Toptrouwlocaties verschenen. Vol verrassende, openhartige en nuttige reacties van 513 bruidsparen die in 2013 in het huwelijksbootje stapten. Bruidsparen werd onder andere gevraagd naar verbeterpunten voor trouwlocaties, de stressfactoren, de beste en meest gênante herinneringen aan hun trouwdag en gouden tips voor nieuwe bruidsparen. Toptrouwlocaties.nl zal jaarlijks de bestedingen, wensen, eisen en het gedrag van bruidsparen ten opzichte van trouwlocaties en -leveranciers in kaart brengen. Hierbij de link naar Toptrouwlocaties.nl om het onderzoek online te bekijken.

 

Top 5 populairste herenmodezaak van trouwpakken van Nederland

  1. Roka
  2. Suit Supply
  3. Jac Hensen
  4. Oger
  5. Tip de Bruin

Roka

In de vijf ROKA winkels draait het vooral om de klantvriendelijkheid en de ontspannen sfeer waarin bruidegoms (en de mannelijke bruiloftsgasten!) hun keuze kunnen maken. Daarnaast vind je bij ROKA de liefde en passie voor het vak en gevoel voor mode. In elk filiaal zijn duizenden pakken op voorraad. ‘Is er niet’ bestaat niet bij ROKA. Wij van ROKA kunnen oprecht blij worden van een geweldig goed geklede bruidegom. Casual, stylish of klassiek.

 Op de foto van links naar rechts: Anouk, Ron (eigenaar Roka) & Laura

*Alle genoemde onderzoeksresultaten zijn afkomstig uit het Nationaal Trouwonderzoek 2014. Aan het onderzoek hebben 513 bruidsparen deelgenomen in opdracht van Toptrouwlocaties.nl. Het onderzoek is uitgevoerd door onderzoeksbureau Effectmeting (www.effectmeting.nl).

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: