‘Couverts Hotspot’ voor 2015

Met trots mogen wij mededelen dat Alfreds door de gebruikers van Couverts.nl is geprezen tot ‘Couverts Hotspot’ voor 2015. Op basis van gastenreviews en het aantal reserveringen op Couverts.nl in 2014, hebben zij een selectie gemaakt van de meest populaire restaurants onder onze gebruikers. Interesse in deze locatie? Alfreds is één van de locaties die deelneemt aan de Open Toptrouwlocatie Route op 8 februari a.s. Meldt je dus snel aan.

Vanaf 2015 maakt Couverts.nl jaarlijks de Hotspots voor het nieuwe jaar bekend, door de gasten bepaald! Deze selectie van Nederlandse restaurants is gebaseerd op het reviewcijfer, het aantal reviews en de hoeveelheid reserveringen (populariteit) in 2014.  De top van de lijst zijn dus absolute aanraders! De restaurants zijn te herkennen aan de Couverts Hotspot sticker en daarnaast krijgen de restaurants een officieel certificaat waaruit blijkt dat zij hiertoe behoren. De restaurants mogen zich één jaar lang Hotspot van Nederland noemen. En daar mogen ze trots op zijn! Een hotspot word je niet zomaar, want dat bepalen de gasten.
Bij deze restaurants ben je verzekerd van een onvergetelijke avond uit! Ontdek de prachtige lijst voor een Hotspot bij jou in de buurt, waar je sowieso goed terecht kan!

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: