3 tips voor het kiezen van de perfecte trouwlocatie

Zorgeloos genieten van jullie eigen bruiloft. Kan dat? Green Village geeft 3 tips voor het kiezen van de trouwlocatie. Zodat deze bijzondere dag precies wordt zoals jullie voor ogen hadden. Want: de mooiste dag van je leven… verdient de mooiste locatie.

1. Kies voor gemak en luxe:

Er valt al over zoveel dingen na te denken, zoals de bruidstaart, culinaire invulling, decoratie, gastenlijst en bruidsvideo. Als jullie de huwelijksdag bij Green Village vieren, hoeven jullie je daar in elk geval geen zorgen over te maken. Wij denken graag mee, zodat jullie volop kunnen genieten.

2. Alles op één locatie:

Lijkt het je niet heerlijk om de ceremonie, receptie, diner en feest op één locatie te laten plaatsvinden? Dat scheelt een hoop geregel. Een locatie die bovendien exclusief is gereserveerd voor jullie bruiloft? Zo kunnen jullie optimaal genieten van je eigen gezelschap.

3. Mogelijkheden binnen en buiten:

Bij Green Village hoef je niet vooruit te lopen op het grillige Nederlandse weer. Bij mooi weer kunnen jullie romantisch buiten onder de appelboom trouwen, maar bij regen valt de ceremonie zeker niet in het water. In dat geval trouwen jullie in een van de prachtige sfeervolle ruimtes in de boerderij.


Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Bezoek Green Village tijdens de Open Top Trouwlocatie Route 8 februari en maak kans op een decoratiepakket ter waarde van €250,-. Hiermee wordt uw bruiloft gegarandeerd een succes.

Zie hierbij het filmpje van Green Village:

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: