Hoogste trouwlocatie van Nederland: Rembrandt Tower Boardroom

Exclusief trouwen op 135 meter boven NAP
Hoogste trouwlocatie van Nederland:
Rembrandt Tower Boardroom

“Hij leve hoog, zij leve hoog!” Tot nu toe was het slechts een veel gezongen lied op huwelijken en verjaardagen. Maar nu wordt het de realiteit. Vanaf 14 februari kan er namelijk getrouwd worden in de Rembrandt Tower Boardroom, gelegen op 135 meter hoogte, op de 32ste verdieping, met 360 graden uitzicht over Amsterdam (en verre omstreken).

Voorheen was dit de plek waar uitsluitend de top 500-bedrijven uit binnen- en buitenland hun zakelijke meetings, presentaties en diners hielden. Veelvuldig kreeg Alexandra Hutter, directeur en oprichter van de Rembrandt Tower Boardroom, van bezoekers de vraag of er misschien ook getrouwd kon worden.

En nu is het dan zover. Trouwen op de allerhoogste trouwlocatie van Nederland, in de chique, roomwitte ambiance waarmee de Rembrandt Tower Boardroom beroemd is geworden bij de happy few. Vier aparte ruimtes die naadloos in elkaar overlopen, waardoor ontvangst, huwelijk, receptie en diner vlekkeloos verlopen.

Wat is er romantischer dan aan komen varen in de antieke Rembrandt Tower Boardroom notarisboot, om vervolgens naar de hoogste trouwplek te gaan, waar de gasten misschien al klaar staan met een welkomstlied en een glas champagne?

Alles is mogelijk. Mede met dank aan de persoonlijke wedding coördinator die voor elk bruidspaar klaarstaat om mee te helpen denken, plannen en organiseren. Tot in het kleinste detail. Van bloemdecoraties tot verdere aankleding, van vervoer tot de culinaire invulling. Want ook die is van topniveau. Het sterrenrestaurant De Nederlanden uit Vreeland verzorgt dit sinds vorige maand exclusief voor de Rembrandt Tower Boardroom.  Hoger dan dit kan het niveau niet stijgen. De uitdrukking ‘On top of the World’ krijgt vanaf nu een hele nieuwe dimensie. De Rembrandt Tower Boardroom is uitsluitend op zaterdagen en zondagen beschikbaar voor huwelijken tot maximaal 90 personen en voor feesten tot 150 personen.

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: