Ballonnen, een kano en een ring

Elke maand tekent Story Terrace speciaal voor de blog van Weddingplanner.nl de mooiste, persoonlijke liefdesverhalen op.

16 april 2014 heb ik Sara ten huwelijk gevraagd. We waren die dag 3,5 jaar bij elkaar, ik had Sara gezegd dat we dat gingen vieren. Maanden was ik al bezig met de voorbereidingen. Aan een bevriende goudsmid heb ik gevraagd de ring te maken. Die ochtend stapte ik met 16 ballonnen in de trein van Amsterdam naar Utrecht. 

Ik had die ochtend toevallig zitten denken wat ik zou zeggen als Jake mij ooit ten huwelijk zou vragen. Mijn antwoord zou ja zijn, dat concludeerde ik. Maar ik vermoedde niets. Toen ik bij de kanoverhuur aankwam en de ballonnen zag dacht ik: goh, ik heb echt een romantische man aan de haak geslagen! Tijdens de picknick, na het kanoën, kwam Jake voor me zitten met een doosje. Het duurde best lang voor hij de vraag stelde: wil je met me trouwen? Ik was totaal verrast. Ik ben slechthorend, dus ik ben meer van de gebaren en de mimiek. Ik had meteen geknikt, maar Jake wist niet zeker wat mijn antwoord was. Ja! zei ik toen. Ik wil!

Toen ik voor een periode in het buitenland zat, wist ik dat ik Sara ten huwelijk zou vragen als ik terugkwam. Ik miste haar zo erg! We hebben elkaar ontmoet via een jongerenforum. We hadden eerst contact via de chat en gingen daarna uit eten en samen naar een feest. Ik had toen nog een relatie met iemand anders. Sara was teleurgesteld toen ze dat hoorde, vertelde ze later. Maar ik had toen niet door dat ze echt gek op me was. 

We hebben in die tijd wel veel afgesproken met elkaar, gewoon als vrienden. Toen Jake’s relatie na de zomer uitging zei ik: heb je zin om op een echte date te gaan? We gingen uit eten en vanaf dat moment was het aan.

Sara is lekker nuchter. En ze is heel lief en zorgzaam, schattig zelfs, soms. Ik voel me fijn bij haar en wil de rest van mijn leven met haar delen.

Jake is ook heel lief. En we delen dezelfde interesses: musea bezoeken, kunst maken, reizen, kamperen. Hij is intelligent, we kunnen discussies voeren en verschillende meningen hebben. Hij is geen meeloper.

We moeten eerst nog allebei afstuderen. Daarna zien we wel waar we een baan kunnen vinden en daar verhuizen we gewoon naartoe. We willen graag de wereld zien, en uiteindelijk willen we graag kinderen.

‘Wij worden samen oud. Definitely.’

 

Story Terrace

 

 

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: