Eindelijk buiten trouwen bij Landgoed de Salentein!

Bruidspaar Van der Tholen In de titel van dit artikel mag het woord ‘eindelijk’ zeker niet ontbreken. Het mogelijk maken van een huwelijksvoltrekking buiten op het prachtige landgoed stond namelijk al jaren hoog op het verlanglijstje van de locatie. Daar waar het in veel andere gemeentes al eerder mogelijk werd de voltrekking ook buiten te laten plaatsvinden, was dit voor deze Gemeente lang niet bespreekbaar.

De wens veranderde in de loop van de tijd in een bijna noodzaak. Immers, met enige regelmaat koos een bruidspaar niet voor het landgoed omdat ze de mogelijkheid van buiten trouwen niet los wilde laten.

 

Afgelopen januari kwam een hele gewenste boodschap binnen:  buiten trouwen wordt vanaf 2015 mogelijk!

 

Buiten Trouwlocatie DetailSnel werden er plannen gemaakt om verscholen op het landgoed  een buiten trouwlocatie te creëren. Het resultaat is meer dan geslaagd: er is een intieme sfeer gecreëerd te midden van de vele rododendrons. Door de opzet is het prachtig bij een intieme huwelijksvoltrekking, maar ook voor een burgerlijk of zelfs kerkelijk huwelijk voor 110 personen zeer geschikt.

Er is  bewust gekozen voor het ‘what you see is what you get’ principe. Immers geen bruidspaar is hetzelfde en de wensen zijn dat dus ook niet. Zoals alles op het landgoed is ook de inrichting en aankleding van de buitentrouwlocatie maatwerk. De weddingplanner Jenneke Groeneveld gaat met elk bruidspaar het gesprek aan aangaande hun specifieke wensen qua meubilair en decoratie wat daarna uitgezet wordt bij de diverse partners.Opening Huis de Salentein 270 aanvraagformulier met Jenneke Groeneveld. Ze is op woensdag, vrijdag en zaterdag aanwezig.

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: