Say Yes to the Dress Event – Dutch Edition

Op zaterdag 19 en zondag 20 september 2015 vindt de allereerste editie van het Say Yes to the Dress Event – Dutch Edition plaats!
acties11
Randy Fenoli himself komt naar Amsterdam voor dit tweedaags evenement. Randy is hét gezicht achter het populaire TV-programma Say Yes to the Dress. Ga jij binnenkort trouwen? Dan mag je dit event zeker niet missen! Neem je bruidsmeisjes, ceremoniemeester, (schoon-)moeder en vriendinnen gezellig mee en geniet van een heerlijk dagje uit. Al getrouwd maar wel fan van Randy? Natuurlijk ben je dan ook van harte welkom!

WIN EEN MEET & GREET MET RANDY!
Als trotse Premium Partner van dit event hebben wij een gave winactie voor je. Alle aanstaande bruidsparen maken kans op 2 toegangskaarten of een Meet & Greet. Wat moet je doen?

Win kaarten
Op 27 september vindt van 11.00-17.00 uur de Open Toptrouwlocatie Route plaats. Dé nationale dag voor aanstaande bruidsparen die op zoek zijn naar hun droomlocatie. Registreer je op www.opentoptrouwlocatieroute.nl en plan voor 7 september 2015 je bezichtiging(en) in. Like onze Facebook pagina en reageer op de berichten rondom het Say Yes to the Dress Event. Op 10 september 2015 maken wij 10 prijswinnaars bekend die 1 toegangskaart winnen.*

Of

Win een Meet & Greet
Like onze Facebook pagina en reageer op de berichten rondom het Say Yes to the Dress Event. Koop voor 7 september 2015 je toegangskaarten op www.sayyestothedressevent.nl en maak kans op een exclusieve Meet & Greet met Randy Fenoli. Tijdens deze Meet & Greet kun je bijvoorbeeld persoonlijk advies vragen wat de perfecte jurk voor jouw figuur zou zijn. Let op! Deze Meet & Greet is dus niet alleen op de foto met Randy of zijn boek laten signeren.

Houdt onze Facebook en Twitter pagina’s in de gaten om kans te maken op 2 gratis tickets en op een exclusieve Meet & Greet met Randy Fenoli.

TLCPROGRAMMA
Presentaties Randy Fenoli
Welke jurk past het beste bij jouw figuur? Hoe bereid je je voor op een bezoek aan een bruidsmodezaak? Wie neem je mee? Wat doe je als iemand uit je omgeving zich teveel met de keuze van jouw jurk bemoeit? Randy Fenoli beantwoordt al je vragen, vertelt over de laatste trends en geeft tips & tricks.

Wervelende catwalkshows
Twee keer per dag showen vooraanstaande bruidsmodemerken hun mooiste collecties op de catwalk. Elke show duurt 30-40 minuten. Let op: de tweede show is geen herhaling van de eerste. Elk show is uniek. Bezoek dus zeker beide shows. Grote kans dat jouw droomjurk voorbij komt!

Gezellige beurs
Op het gezellige beursgedeelte kan je kennis maken met de leukste leveranciers uit de trouwbranche. Geen eindeloze gangpaden met aan weerzijden hokjes, maar een gezellige, open ruimte waar je heel relaxed even met de leveranciers kunt babbelen. Doe mee aan superleuke workshops en overheerlijke proeverijen. Van jurken tot ringen, van locaties tot huwelijksreis…. alles kan je er vinden. En natuurlijk zijn we je husband-to-be daarbij niet vergeten!

Hapje, drankje, muziekje
Even bijkomen van alle indrukken? Plof dan lekker neer in onze loungeruimte, geniet van een gezellig live muziekje en van de overheerlijke hapjes en drankjes. Wij zorgen voor zoveel diversiteit, van eigen eten meenemen krijg je zeker spijt!

*Bij het niet nakomen van de geplande bezichtigingen zullen de kosten van de toegangskaarten in rekening worden gebracht á € 20,00 per stuk.

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: