Internationale pizzadag!

Pizza bonbonsMini pizzaFruit pizza

Je wist het vast, het is vandaag internationale pizzadag! Nu denk je vast wat kan ik daarmee op mijn bruiloft? Nou, best veel! Dus als je denkt een pizza is niet “bruiloft waardig”…. dan helpen wij je graag om van gedachten te veranderen 🙂

De originele pizza kennen we allemaal. Maar hoe lekker is het om die rond middernacht als late night snack aan te bieden op jullie trouwfeest. Je kunt ervoor kiezen om op grote schalen slices uit te laten delen, een pizzacar in te huren, een steenoven verse pizza’s te laten bakken of in leuke gepersonaliseerde dozen een mini pizza of slice aan jullie gasten mee te geven.

Food truck Omslag

Uiteraard kun je ook kiezen om tijdens de borrel pizza te serveren. Je kunt dan kiezen voor mini pizza’s met verschillende toppings, een pizza bonbon, bruscetta’s of heerlijke foccacia.


FoccaciaPizza bites in hartvormBruscetta

Nodigen jullie ook kindjes uit op de bruiloft? Maak het jezelf makkelijk en zorg dat de kinderen pizza krijgen bij het diner. Gegarandeerd succes! Ook als hapjes kun je leuke pizza boompjes maken van pita brood, kruidenkaas en tomaatsnippers. En als dessert een heerlijke watermeloen pizza!

En wat denk je van een pizzabuffet voor jullie ‘Festival wedding’? Al jullie gasten kunnen hun eigen topping kiezen!

Meer inspiratie opdoen voor hapjes en het diner van jullie bruiloft? Kijk op onze Pinterest pagina voor de lekkerste en  mooiste gerechten!

Pizza signPizza for diner

Foto’s via Pinterest

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: