One Day Wedding Slot Moermond

13 december 2015 Bruidshoot Slot Moermond-8058

Uniek trouwevenement van Fletcher Hotels
Op zaterdag 27 februari organiseert Fletcher Hotels een bijzonder trouwevenement. In het romantische Slot Moermond in Renesse worden toekomstige bruidsparen op heel bijzondere wijze geïnspireerd voor hun huwelijksdag. De paren zijn te gast bij een unieke huwelijksceremonie met gastoptreden van Jennifer Ewbank en nemen deel aan diverse workshops en proeverijen.

Op dit bijzondere trouwevenement worden toekomstige bruidsparen volledig in de watten gelegd en leren zij leveranciers in de trouwbranche op een ludieke wijze kennen. Bruidsparen worden ontvangen met een heerlijk kopje koffie, geserveerd uit een unieke caravan. Vervolgens zijn zij te gast bij een romantische huwelijksceremonie in een mooie tent voorzien van heaters, vuurkorven en dekentjes voor een echte winterse sfeer. De toekomstige bruidsparen worden tijdens de ceremonie getrakteerd op een ware huwelijksvoltrekking, interessante informatie en tal van tips voor hun huwelijksdag.

Workshops, proeverijen en optredens
Na een huwelijksceremonie boordevol tips en uniek optreden van Jennifer Ewbank, wordt de bruidstaart aangesneden en getoost met bubbels. Vervolgens zijn er tal van workshops en is er entertainment. Bruidsparen kunnen deelnemen aan verschillende interessante speeddate sessies, fotoshoots, een moodboard maken, plaatsnemen in een bijzondere bioscoop, mooie creaties maken (én meenemen) bij een zeer gerenommeerde patissier, een minicursus volgen voor het schrijven van de eigen gelofte en nog veel meer. Ook aan de looks van de bruid en bruidegom is gedacht. De dames kunnen zich in de watten laten leggen bij de styliste en zwijmelen bij de mooiste bruidsmode uit Zeeland. Ook aan de mannen is gedacht. Voor hen zijn er prachtige herenkostuums, een whiskyproeverij en staan er tal van sigaren klaar.

Trouwen bij Fletcher Hotels
Hotelketen Fletcher Hotels heeft 29 unieke trouwlocaties door heel Nederland. In deze hotels kan de gehele huwelijksdag plaatsvinden, van ceremonie, receptie en diner tot aan een spetterende feestavond en romantische huwelijksnacht. Fletcher Hotels beschikt in totaal over 70 drie- en viersterren hotels door het hele land.

Hét trouwevenement van 2016
Bruidsparen kunnen op zaterdag 27 februari op een speciale wijze inspiratie op te doen voor de invulling van hun mooiste dag. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor hét trouwevenement van 2015 in het prachtige Slot Moermond in Renesse. Bezoek voor meer informatie en een persoonlijke uitnodiging: www.trouweninslotmoermond.nl

13 december 2015 Bruidshoot Slot Moermond-8077

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: