De Schinvelderhoeve opent haar deuren!

De Schinvelderhoeve in Schinveld krijgt vanaf 1 maart een nieuwe horeca-exploitatie.

Estate Management Group BV, die ook verantwoordelijk is voor de Kasteelhoeve de Grote Hegge in Thorn en Kasteel de Hoogenweerth in Maastricht, gaan in Schinveld met een nieuw concept van start.

De Schinvelderhoeve, die al 20 jaar een horecabestemming heeft, is een historische carré hoeve met 4 luxe suites en 7 zalen. Deze gaat dienst doen als locatie voor trouwpartijen,  zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen en hotelovernachtingen.

Estate Management Group, geleid door Danny Keppels en Martin Hendricks, exploiteert  sinds vijf jaar succesvol hotels en evenementenlocaties in Limburg en is trots op de uitbreiding in Parkstad. Danny Keppels:  „Voor ons is een uitbreiding in de Parkstad fantastisch. Tot nu toe was Maastricht en Midden-Limburg ons werkgebied.  We zijn twee jonge gedreven Limburgse horeca-ondernemers en voor ons is dit een logische stap.”

Martin Hendricks: „Vanaf het moment dat het faillissement van  de Schinvelderhoeve bekend werd, hebben we ons gemeld bij de curator. Onze kennis van de Limburgse markt en ervaring met hotels & evenementenlocaties. Uiteraard nemen wij de lopende reserveringen, nog gedaan met de voormalige bedrijfsvoering, over. Wel raden we die mensen aan nog een afspraak met ons te maken om te zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld wordt.”

De nieuwe exploitanten openen de deuren van de Schinvelderhoeve op 10 maart en voorzien in de loop van april nog een officiële opening.

Schinvelderhoeve

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: