Kasteel De Hooge Vuursche is trouwlocatie van het jaar

Kasteel De Hooge Vuursche is uitgeroepen tot Trouwlocatie van het jaar. Voor de zesde keer benoemt Toptrouwlocaties, dé trouwlocatiespecialist van Nederland, één trouwlocatie tot dé populairste trouwlocatie. De populairste trouwlocatie wordt bepaald op basis van het totale aantal aanvragen, bestaande uit informatieaanvragen en routebezichtigingen, van bruidsparen op het platform. Hierdoor maken alle trouwlocaties met een vermelding op de website kans om winnaar te worden. Dit jaar is Kasteel De Hooge Vuursche de overduidelijke winnaar.

Kasteel de Hooge VuurscheKasteel De Hooge Vuursche, gelegen tussen de uitgestrekte bossen van Hilversum en Baarn, bevindt zich op een landgoed van 19 hectare. Het Kasteel is de ideale locatie voor een ceremonie, diner en feest en heeft alles in huis om een onvergetelijke bruiloft te verzorgen Rozella de Klaver, communicatie manager bij Event Company: “Wij zijn enorm trots dat wij de populairste trouwlocatie zijn! Daarnaast zijn wij heel blij met de waardering van gemiddeld een 9,2 van bruidsparen en de reacties dat onze mensen het verschil maken. Daar doen we het natuurlijk voor!”

Samantha en Berrie bezochten tijdens de Open Toptrouwlocatie Route van 4 juli 2014 Kasteel De Hooge Vuursche. “Dit vonden wij heel handig omdat je meerdere locaties op 1 dag kon bekijken.” Tijdens hun bezoek werden zij op slag verliefd op de locatie en besloten zij dat Kasteel De Hooge Vuursche dé perfecte trouwlocatie voor hen is. Op 12 maart 2016 stapten zij in het huwelijksbootje. “De service was uitstekend, en de communicatie was perfect, er werd goed geluisterd en meegedacht. De dag zelf was zelfs beter dan dat we gehoopt hadden. In één woord uitstekend we zouden het zo weer overdoen.”

Open Toptrouwlocatie Route
Toptrouwlocaties, het online trouwplatform, helpt jaarlijks 17.500 bruidsparen om de ideale trouwlocatie te vinden. Tevens wordt er vijf keer per jaar de Open Toptrouwlocatie Route georganiseerd. De ideale dag voor aanstaande bruidsparen om vrijblijvend bij meerdere trouwlocaties langs te gaan en een indruk te krijgen van hoe de locatie tijdens de bruiloft er uit kan zien. In 2016 gingen maar liefst 6.000 bruidsparen tijdens de Routes op zoek naar hun droomlocatie wat tezamen goed was voor 16.500 bezichtigingen door heel Nederland. Gemiddeld openen 295 locaties per editie hun deuren: van chique hotels, zomerse strandtenten tot boerderijen en klassieke kastelen. In 2017 zijn er wederom vijf edities van de Open Toptrouwlocatie Route; de eerstvolgende vindt plaats op 5 februari aanstaande.

Top 10 populairste trouwlocaties van 2017
Benieuwd naar de overige populaire trouwlocaties van Nederland? Bekijk hieronder de Top 10 populairste trouwlocaties.

Trouwlocaties van het jaar

#1 Kasteel De Hooge Vuursche – #2 Kasteel Duurstede – #3 Kasteel Montfoort – 4 Het Heerenhuys – #5 Green Village – #6 Landgoed Te Werve – #7 Mereveld – #8 Het Koetshuis – #9 The Hospitality Club – #10 Het Centraal Ketelhuis

Populairste trouwlocaties voorgaande jaren:
Landgoed Waterland – populairste trouwlocatie van 2015.
Finley het Witte Huis – populairste trouwlocatie van 2014.
Green Village – populairste trouwlocatie van het jaar 2013.
Finley het Witte Huis – populairste trouwlocatie van 2012.

Meer van Francesca Kirby-Petruccio

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: