Een live schilderij van je bruiloft

Een duurzaam huwelijkscadeau
Het bedenken van een leuk huwelijkscadeau kan soms lastig zijn. Bij een toekomstig echtpaar dat je goed kent, wil je natuurlijk niet aankomen met een ouderwets peper- en zoutstelletje, een envelopje met geld of een bosje bloemen dat na enkele dagen weer verpieterd zal zijn. Voor een echt uniek, persoonlijk en duurzaam cadeau, maak je gebruik van een huwelijksschilderij! Een dierbare herinnering, vereeuwigd op het doek.

Huwelijks-cadeau.nl heeft een aanbod van verschillende schilders om uit te kiezen. De gekozen schilder zal op de ceremonie van het bruidspaar aanwezig zijn. Hier zal de kunstenaar zijn of haar talenten uitoefenen om binnen enkele uren een prachtig schilderij te creëren, dat na afloop van de ceremonie aan het bruidspaar kan worden overhandigd. Dat is pas een origineel huwelijkscadeau!

Levendig en interactief
Op huwelijks-cadeau.nl kies je zelf de schilder die op de bruiloft aanwezig zal zijn, zodat je zeker weet dat de stijl zal aansluiten bij dat van het bruidspaar. Na een kennismaking en een tijdje rondlopen, zal de schilder de positie aannemen om een bijzonder moment op canvas vast te leggen. De schilder gaat hierbij nauwkeurig te werk, maar zal toch zorgen dat het kunstwerk nog vóór het einde van de avond af is. Zo kan het schilderij feestelijk worden onthuld met alle gasten als toeschouwers, en kan het persoonlijk worden overhandigd aan de bruid en bruidegom.

Een huwelijkscadeau om lang plezier van te hebben
Het laten komen van een kunstenaar op bruiloft, met als resultaat een prachtig schilderij, zal zeker niet door de bruid en bruidegom onopgemerkt blijven. Tot nu toe is elk bruidspaar dat zo’n schilderij heeft ontvangen ontzettend verrast en ontroerd geweest bij het aannemen van het cadeau.

Niet alleen is dit cadeau ontzettend leuk en persoonlijk om te krijgen, het is ook nog eens heel duurzaam. Een huwelijksschilderij zal niet zomaar in een hoekje worden gezet, maar zal in het huis worden opgehangen om nog lang naar te kijken. Op deze manier kan het bruidspaar nog lang met plezier naar de bruiloft terugkijken, én natuurlijk naar het huwelijkscadeau!

Bron: Huwelijks-cadeau.nl

Meer van Aranka Spanjaard

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: